BambiNo Jauniņais
Number of posts : 8 Join date : 2009-04-02
| Subject: Moderator pieteikšanās Thu Apr 02, 2009 5:22 am | |
| Es prasu neviss spēlē GM , bet moderatoru forumā 1. Vārds Uzvārds (ja nevēlies bubliski sūti PM aero) - Uvis Briņķis 2. Spēles niks - BambiNo 3. Vecums (atceries tev jābūt vismaz 15 gadus vecam) - 16 4. Kapēc vēlies iegūt GM tiesības? - nu , lai fourmā būtu kārtība 5. Kā tu mums varēsi palīdzēt? Ir lieta tāda , ka es vēlos , lai forums ir atīstītāks , jo servers ir patiešām izdevies , bet nu forums kā , lai saka patiešām iesūkā . Es piedāvāsu
1.Strādāt ar php user ( ja nezinat kas tas ir tad tas ir viss webs ) 2.Skatīties par kārtību kārtību 3. Reklamēt serveri citos ( tas ir apmaiņa ar baneriem ) 4. Uzstaisīt forumu interesantu
Nu nez es šeit esmu neilgi , bet esmu ievērojis , ka forums ir bezjēdzīgs un neattīstīc neviens viņa nesēz utt... . Domāju jums mana palīdzība ir vajadzīga . Es pabeidzu jau 3 kursu dator skolaa ar visiem php un to uzturēšanu . Nu ja pateiksiet NĒ es neiebisdīšu , jo katram sava intuīcija , vai cilvēkam var uzticēties vai nevar . Un es prasu moderatoru neviss GM serverii , vnk nebij tādas sadaļas :/ 6. Īss apraksts par tevi - Eju volejbolā jau 9 gadus , labi panākumi , patīk meitenes , un arī TUC TUC , strādāju ar php | |
|
chupachups Mu-Night GM
Number of posts : 20 Join date : 2009-04-01
| Subject: Re: Moderator pieteikšanās Thu Apr 02, 2009 4:02 pm | |
| | |
|
aero Galvenais admins
Number of posts : 37 Join date : 2009-03-31
| Subject: Re: Moderator pieteikšanās Thu Apr 02, 2009 7:09 pm | |
| | |
|
BambiNo Jauniņais
Number of posts : 8 Join date : 2009-04-02
| Subject: Re: Moderator pieteikšanās Thu Apr 02, 2009 10:12 pm | |
| aero lab sry , ka dirsu , bet vnk juus man neuzticeetos manos gados , jo es spriezhu peec savas pieredzes , ja 14 gadi tad cilveeks ir stulbs . Bet nu chupachups jau saprata , ka es neesmu nekaads stulbenis . | |
|
satanists VIP
Number of posts : 31 Join date : 2009-04-01 Dzīvesvieta : Latvia
| Subject: post Sat Apr 04, 2009 2:44 pm | |
| Visp es ar muciju mu,cs, css , websaitus kad man bija vel 13. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Moderator pieteikšanās | |
| |
|