Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Game Master ?!?!?!

Go down 
4 posters
AuthorMessage
ShaiNy
VIP
VIP
ShaiNy

Number of posts : 19
Dzīvesvieta : Jekabpils

Game Master ?!?!?! Empty
PostSubject: Game Master ?!?!?!   Game Master ?!?!?! Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 3:17 am

Question Question Question
Man pie jums ir viens jautājums,......
Iztēlojieties situāciju ....... Jūs esat Game Master , Jūs labi ziniet savas tiesības ko var, un ko nevar darī .....
Jūs MU neesat rādijies jau nedēļu , jo jūs dzīvojat kojās vai esat kaut kur aizbraucis ..... Jūs atgriezaties un jums SKYPE rakstīts "BAN" "GM OFF" un jūs sākat domāt KĀDĒĻ un rakstat atpakaļ ... Jums paziņo ka esat devis kaut kam Itemus +ALL un pats nesaproti par ko ir runa ... Tad jūs noskaidrojat kad kads ir gajis jūsu profila
-MANĀ GADIJUMĀ BRĀLIS- un devis draugam itemus Admins aka. Aero visu ir uzzinājis noņēmis visus itemus un noņemis jums GM.
Tad man pie jums ir tads jautajums ......
*1. Ko jūs darītu ?
*2. Kas būtu jādara Adminam aka. Aero ?
*3. Kāds būtu pareizākais lēmums ?!

Paldies par sapratni

Paldies jau ieprieks

<C> ShaiNy^ aka. IniiTiS
Rolling Eyes

Atvainojiet ka jautājumu rakstu Jaunumu sadaļā, bet neatradu kur citur rakstīt !

Last edited by ShaiNy on Sun Apr 05, 2009 5:47 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
chupachups
Mu-Night GM
Mu-Night GM

Number of posts : 20

Game Master ?!?!?! Empty
PostSubject: Re: Game Master ?!?!?!   Game Master ?!?!?! Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 3:31 am

Nja taads diivains gadiijums aero vietaa es dotu atpakal gm ar norunu ka pie mazaakaa paarkapuminja GM off uz visiemlaikiem!!
Back to top Go down
aero
Galvenais admins
Galvenais admins
aero

Number of posts : 37

Game Master ?!?!?! Empty
PostSubject: Re: Game Master ?!?!?!   Game Master ?!?!?! Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 3:39 pm

*1. Ko jūs darītu ? - Dusmotos un vaimanātu, kāds gan tu esi neveiksminieks, jo neviens cits nav vainīgs, ka kāds -TAVĀ GADIJUMĀ BRĀLIS- zin tavu paroli un vai man dieniņ, ko tēlo!
*2. Kas būtu jādara Adminam aka. Aero ? - Adminam aka. Aero : viennozīmīgi būtu jāslēdz tēma un jābeidz čakarēt sev nervi, skraidot pakaļ sīkiem lohiem viena blatigas dēļ, kas serverī atļāvies daudz, par daudz!
*3. Kāds būtu pareizākais lēmums ?! - Nedot atpakaļ GM! Jo tāpat no tevis jēgas nav nekādas, ja 5dienas nedēļā nēesi mājās Smile

Kā patīk? afro
Back to top Go down
http://mu-night.oo.lv
ShaiNy
VIP
VIP
ShaiNy

Number of posts : 19
Dzīvesvieta : Jekabpils

Game Master ?!?!?! Empty
PostSubject: Re: Game Master ?!?!?!   Game Master ?!?!?! Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 4:30 pm

Bet kojās es jau arī varu ieiet Mu ...... vnk tur Nets ir parak lēns Smile
Patīk jau ļoti Smile Es pat nezinu ko darīt no priekiem ....
Un tagad jau sikais nezina paroli es nomainiju un vijs vairs nevar nakt manaa profilaa !
Back to top Go down
satanists
VIP
VIP
satanists

Number of posts : 31
Dzīvesvieta : Latvia

Game Master ?!?!?! Empty
PostSubject: aad   Game Master ?!?!?! Icon_minitimeWed Apr 08, 2009 12:30 pm

Kapec vispar si tema ir pie Jaunumi / News???
Tema Slegta
Back to top Go down
http://mu-night.oo.lv
Sponsored content

Game Master ?!?!?! Empty
PostSubject: Re: Game Master ?!?!?!   Game Master ?!?!?! Icon_minitime

Back to top Go down

Game Master ?!?!?!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-