Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Kas par bug

Go down 
4 posters
AuthorMessage
BambiNo
Jauniņais
Jauniņais
BambiNo

Number of posts : 8

Kas par bug Empty
PostSubject: Kas par bug   Kas par bug Icon_minitimeFri Apr 03, 2009 3:14 am

nu es shodien panjeemu teeta telefonu un nopirku speciaali amigo pa 50 Ls , jo maneejais tikai piesleegumu njem . karo4 man ir uz kartes 5 Ls , domaaju pasuutiishu krediitus webshop uz 3 Ls , ievadiju visu to un kods neatnaaca , bet nauda nonjeemaas . Gaidu atsauciibu , ceru uz to labaako kompensaaciju , jo 3 Ls kaa nekaa arii ir nauda
Back to top Go down
chupachups
Mu-Night GM
Mu-Night GM

Number of posts : 20

Kas par bug Empty
PostSubject: Re: Kas par bug   Kas par bug Icon_minitimeFri Apr 03, 2009 3:42 am

aero jaazin TEL NR. no kura suutiji un vel kaukas xD
Back to top Go down
BambiNo
Jauniņais
Jauniņais
BambiNo

Kas par bug Empty
PostSubject: jaa   Kas par bug Icon_minitimeFri Apr 03, 2009 3:46 am

da ok ok es iedoshu visu ja man atbildees kaadreiz aero :/ xP , bet nu kaa saka taisniiba uzvarees
Back to top Go down
aero
Galvenais admins
Galvenais admins
aero

Number of posts : 37

Kas par bug Empty
PostSubject: Re: Kas par bug   Kas par bug Icon_minitimeFri Apr 03, 2009 3:19 pm

jaa luudzu savu telefona numuru... skatijos shomenes man neviens nav pasutijis pa 3ls tatad ta ir tikai tava kluda..
Back to top Go down
http://mu-night.oo.lv
BambiNo
Jauniņais
Jauniņais
BambiNo

Kas par bug Empty
PostSubject: Re: Kas par bug   Kas par bug Icon_minitimeFri Apr 03, 2009 4:28 pm

26287609 ( TAS IR TEETA TELEFONS ) , tas ir tas telefons no kura es pasuutiju , un taa nebija mana kluuda , es tev saku nauda atljeemaas , bet kods nepienaaca , laikam taapeec arii nav shomenes uzraadiits , jo vinsh neatsuutiija kodu , man liekas , ka bija taaa , ka saakumaa nauda atnjeemaas un kautkaads zbojs sisteemaa notika , un vinsh neko nepaspeeja izdariit kaa tikai naudu atnjemt Smile , bet nu ja netici tad netici Wink es neabizhojos
Back to top Go down
ShaiNy
VIP
VIP
ShaiNy

Number of posts : 19
Dzīvesvieta : Jekabpils

Kas par bug Empty
PostSubject: Re: Kas par bug   Kas par bug Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 3:22 am

ja jau tu neapbizosies tad tu neesi sutijis jo kuram nebuutu zeel 5 ls ? Wink
Back to top Go down
BambiNo
Jauniņais
Jauniņais
BambiNo

Kas par bug Empty
PostSubject: Re: Kas par bug   Kas par bug Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 4:53 am

Nu iisteniibaa man es kaut uz 20 Ls varu pasuutiit Very Happy Very Happy , un no vienas puses taa arii var buut mana vaina Very Happy un nekaadus 5 , bet gan 3
Back to top Go down
aero
Galvenais admins
Galvenais admins
aero

Number of posts : 37

Kas par bug Empty
PostSubject: Re: Kas par bug   Kas par bug Icon_minitimeSun Apr 05, 2009 3:34 pm

ja vari, kapec tad nesuti? Very Happy
nerunaa, ja pats nezini!
Back to top Go down
http://mu-night.oo.lv
Sponsored content

Kas par bug Empty
PostSubject: Re: Kas par bug   Kas par bug Icon_minitime

Back to top Go down

Kas par bug
Back to top 
Page 1 of 1